ISBN 978-615-00-6492-5

A kiadvány ára 3.450 Ft + postaköltség

Itt tudja megrendelni ezt a különleges tanulmányt.

Miért annyira érdekes ez a kutatási anyag?

Nos, 100 évvel a halála után kezdjük sejteni, vajon ki lehetett Csontváry titokzatos szerelme!

Eddig egyetlen tanulmány, kutatás sem tudott az óvatos  sejtésnél többet mondani a nagy festő szerelmi életéről. Csontvárynál ez a téma azért annyira izgalmas, mert alapvetően meghatározza több munkájának születését, rejtett ikonográfiáját.

Ebből a tanulmányból végre olyan, eddig ismeretlen tényeket tudhatunk meg a mester életéről, amelyek azt látszanak igazolni, hogy nagyon is tudatosan tette azt, amit egész életében épített. Legyen az gyógyszerészi karrierje, amely később a független festő létet finanszírozta, vagy a festői küldetéstudata, amelyet nagyon pontosan megtervezett. Húsz éves felkészülési programmal rendelkezett!

Vagy a betegségét gyógyító különcsége, amely gyakran alapot adhatott filozófiai, életmódbeli furcsaságaira.

Egy szó, mint száz ebből a tanulmányból eddig soha nem látott szemüvegen keresztül ismerhetjük meg Csontváry „titkos” életét!

A tanulmány külön értéke, hogy alapos, a forrásokat megjelölő, szakmai irodalom jegyzékkel, és magyarázó jegyzetekkel van ellátva, tehát bárki ellenőrizheti a tanulmányban lévő állítások, vagy fevetések igazság magját, és eredetét.

A Csontváryt értőknek, kedvelőknek és Csontváryt szeretőknek, nélkülözhetetlen, a legújabb kutatások eredményeire épülő olvasmányos, és könnyen érthető, izgalmas szakirodalom.

 

Olvasson bele a könyvbe!

Rendeld meg most, hogy ne maradj le a korlátozott példányszámban megjelent tanulmányról!